Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 4 iunie 2014

Modelele verii 2014 de la Deichmann Sibiu - Sandale Slapi Pantofi

Catalog cu oferte speciale in Sibiu! Deichmann ne uimeste cu reducerile din perioada 1 iunie - 31 august 2014. Numai in cele 92 zile beneficiati de preturi mici, mici, mici!

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Rasfoieste aici printre promotii: Catalog Deichmann Vizitateaza si categoria Catalog Sibiu unde am strans cele mai bune oferte din oras.

Programul de functionare si adresa Deichmann din Sibiu pot fi verificate aici: Program Deichmann Sibiu. AcceseazaProgram Deichmann! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor Deichmann din tara. Programul tuturor magazinelor importante din Sibiu este disponibil aici: Program Sibiu.



Seducãtoare și comode sunt modelele de încãlțãminte de damã prezentate în acest nou pliant Deichmann, care pune accentul pe spectaculoasele sandale trendy, cu talpã platã sau ortopedicã, ale colecției Graceland. Copiii se vor bucura și ei de multicolorele sãndãluțe, iar bãrbații vor putea alege dintre sandalele confortabile și masculine ale colecțiilor Memphis One, Venice, Gallus sau AM. Și, sã nu uitãm : prețurile și calitatea la Deichmann sunt cu adevãrat avantajoase!