Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

miercuri, 20 noiembrie 2013

Oferta Germanos Black Friday 2013

Am prezentat mereu cele mai tari oferte de la Germanos. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, speram ca Germanos sa 'rupa' gura targului de Black Friday 2013!

E posibil sa nu gasiti nimic din ce va trebuie, dar de unde stiti daca nu incercati?

Germanos nu a facut inca publica oferta pentru Black Friday! Black Friday-ul este marketing pur, iar Germanos va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Vrabia malai viseaza. Imediat ce Germanos anunta oferta de Black Friday, o sa o public la aceasta adresa: Oferta Black Friday Germanos

Verifica aici toate anunturile magazinelor pentru Black Friday.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul Germanos: Program Germanos. Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2013 cu oferte atragatoare. Oare Germanos se numara printre ele?