Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

luni, 18 noiembrie 2013

Oferta Dedeman Black Friday 2013

Ne-am obisnuit cu oferte interesante la Dedeman. Daca ofertele din timpul anului au fost interesante, stai sa vezi ce ne-a pregatit Dedeman pentru Black Friday 2013!

Veti gasi tot ce ati cautat!

Am tot vazut o gramada de vrajeli pe net... ca uite oferta Dedeman pentru Black Friday! Black Friday-ul este marketing pur, iar Dedeman va publica oferta pentru acesta eveniment la momentul oportun, nicio secunda mai repede. Vanatoarea asta de promotii ne-a luat mintile si uite ce am ajuns sa patim! De indata ce oferta de Black Friday a Dedeman va fi disponibila, va aparea la adresa: Oferta Black Friday Dedeman

Verifica aici toate anunturile magazinelor pentru Black Friday.

Si ca sa fii si mai informat, consulta aici programul Dedeman: Program Dedeman. Se apropie Black Friday 2013! Vinerea Neagra a comertului mondial este pe 29 noiembrie 2013. Vezi aici toate ofertele Black Friday 2013, dar mai ales informatii despre zilele in care magazinele participa la Black Friday, unele dau startul mai repede. Foarte multe magazine vor participa la Black Friday 2013 cu oferte atragatoare. Oare Dedeman se numara printre ele?