Aici gasesti oferta curenta, catalogul cu reduceri si lichidari de stoc... Program magazine din toata tara, orar de functionare actualizat la zi!

Vezi aici ofertele lunii Ianuarie

duminică, 2 decembrie 2012

Oferta DM Ramnicu Valcea decembrie 2012

Produse exceptionale la DM Ramnicu Valcea. Tine minte perioada: joi 29 noiembrie 2012 - marti 25 decembrie 2012. In cele 27 zile de promotie scoateti economiile de la saltea si mergeti la DM Ramnicu Valcea.

Daca nu te-a convins aceasta promotie, vezi in magazin sau mai cauta pe site.

Catalog DM Ramnicu Valcea Verifica toate ofertele magazinelor din Ramnicu Valcea: Catalog Ramnicu Valcea.

Program DM Ramnicu Valcea pentru orarul la zi al DM Ramnicu Valcea! Program DM! Doar aici vei gasi programul tuturor magazinelor DM din tara. Programul tuturor magazinelor importante din Ramnicu Valcea este disponibil aici: Program Ramnicu Valcea.

Catalogul DM Drogerie Markt pentru luna decembrie 2012 contine de toate: ornament unghii, fard de pleoape, oja cu uscare rapida, mascara, fond te ten, lip gloss, apa de toaleta, apa de parfum, lotiune de corp, gel de dus, lotiune dupa ras, deo spary, sampon, vopsea de par, gel de par, fixativ, sapun solid si lichid, spuma de ras, aparat de ras, pasta de dinti, sare de baie.... toate la gasesti in oferta actuala DM Drogerie Markt.